Bramslev Bakker bryllup

Bramslev Bakker bryllup

Bramslev Bakker bryllup – Vi skal giftes i Hobro kirke,  hvor Jan er konfirmeret. Og festen skal holdes i Bramslev Bakker. Det smukkeste sted hvor der er udsigt over Mariagerfjord. Historie 1: Hej kære bryllupsfotografer Jeg bliver ikke kun gift med min...
Vores drømmebryllup

Vores drømmebryllup

Vores drømmebryllup begyndte på OB stadion i Odense. Vi blev gift hjemme i vores egen have da vi begge er hjemmemennesker. Vi elsker de skønne bryllupsfotos i har taget af os. Historie 2: Hejsa…. bryllupsfotografer Vores Store Dag vi begge to er OB-fans Vi vil gerne...
Hotel Prindsen bryllup

Hotel Prindsen bryllup

Det blev til det store ja for os og vi valgte et Hotel Prindsen bryllup i Roskilde. Vi elsker de bryllupsbilleder i fik taget af både os og vores familier. Så skønne minder. Historie 4 : Hej Fotografer Det tog os et godt stykke tid før vi endelig fandt sammen Vi er 2...
Mit livs kærlighed

Mit livs kærlighed

Mit livs kærlighed og soulmate Vores historie er simpel: Jeg fik Mit livs kærlighed og soulmate og jeg sagde selvfølgelig ja til ham. Historie 6 : Til “Bryllupsfotograf – vores store dag” Det var ikke kærlighed ved første blik, men hvad jeg ikke vidste...
Kullerup forsamlingshus og Vissenbjerg kirke

Kullerup forsamlingshus og Vissenbjerg kirke

Kullerup forsamlingshus og Vissenbjerg kirke. Vi blev gift i Vissenbjerg kirke og bryllupsfesten blev afholdt i Kullerup forsamlingshus. Historie 8 : Vi Lærte hinanden at kende i gennem vores mødre Her er vores historie. Jeg hedder kicki og er 26 år, min kommende mand...
Tyrstrup kro bryllup

Tyrstrup kro bryllup

Historie 10 : Faktisk er vi gift…  Men… Kære ”Vores store dag” For snart 16 år siden mødte jeg manden i mit liv, Martin. Første gang jeg så ham var faktisk i Kolding storcenter. Han var iført en gammel sweater og beskidte tømrer-overalls, men jeg faldt...